Vår historia
Royal Porcelain

1999 lanserades den första Royal Porcelain servisen i Norge och idag är varumärket en av världens ledande tillverkare av servis i högkvalitativt porslin. Nu lanseras Royal Porcelain i Sverige där vi ser fram emot att bli det naturliga förstahandsvalet inom benporslin.

Royal Porcelain står för kvalitet och bra design. Våra serviser är gjorda för att användas och älskas, för livets alla stora och små tillfällen. Våra serier är populära på bröllopslistor och har toppat önskelistor i flera decennier.

Våra serviser utstrålar exklusivitet. Perfekt for dig som vill ha genomarbetat porslin för festliga tillfällen. Vi tillverkar våra serviser i benporslin – den finaste typen av porslin.

Vår kvalitet
Den finaste typen av porslin

Alla våra serviser är tillverkat av benporslin, också kallat Bone China. Det anses vara den finaste typen av porslin och har fått sitt namn för att man har tillsatt benaska i leran. I övrigt består leran av kaolin, fältspat och kvarts.

Våra fabriker
Tillverkat av experter

Produktionen sker i Thailand. Effektiv hantering, flera kvalitetskontroller och detaljerat uppmärksamhet på varje steg i processen gör att produkterna uppfyller de högste internationella kvalitetsstandarderna. Fabrikerna kan producera upp till 30 miljoner enheter per år och använder den mest avancerade teknologien, maskiner och expertis från länder som Tyskland, England och Japan.